Bloggers Talking Challenge #1 Part b

By Katerina V - Μαΐου 11, 2020





Η ιδέα είναι απλή.

Γνωρίζουμε bloggers, μοιράζονται μαζί μας σκέψεις, ιδέες, συναισθήματα,
μας μιλάνε για την καθημερινότητά τους, από που αντλούν δύναμη..
Και δίνουν το Challenge στον blogger που επιθυμούν!

Στο Bloggers Talking Challenge #1
θα είναι οι συγκεκριμένες ερωτήσεις επηρεασμένες
από τα όσα διανύουμε. Στο #2 θα διαμορφωθούν 
αλλιώς και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολλούς 
ακόμα αξιόλογους bloggers που έχουν κάτι να μοιραστούν!


Στο part b θα γνωρίσουμε τη Δώρα από το My Little Curious Blog!





1. My Little Curious Blog. Βασικά εχω δύο blogs, αλλά προτιμώ να μιλήσω για το πιο... 'περίεργο'. Το My Little Curious Blog δημιουργήθηκε λίγο πριν φύγει το 2019 σε μια προσπάθεια να εκφράσω τις απόψεις και τους προβληματισμούς μου πάνω σε διάφορα θέματα. Το blogging μού προσφέρει χαλάρωση και με έχει βοηθήσει πολλές φορές να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη. Είναι κάτι σαν δημόσιο ημερολόγιο για μένα.


2. Είμαι εσωστρεφής χαρακτήρας και «σπιτόγατα», οπότε η καραντίνα δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, μού έβγαλε μια δημιουργικότητα και οργανωτικότητα που δεν ήξερα ότι είχα... σε τέτοιο βαθμό.


3. Φόβος και άγχος σε όλη τη διάρκεια. Δεν τα πάω καλά με τις αρρώστιες. Είναι ο χειρότερος φόβος μου. Προσπάθησα πολύ για να παραμείνω ψύχραιμη όλο αυτό το διάστημα, τόσο που απόρησα και εγώ η ίδια. Ίσως σε αυτό οφείλεται και η 'έξαρση' δημιουργικότητας που είχα (και ελπίζω να έχω για πολύ ακόμα).


4. "If you're going through hell, keep going." - Winston Churchill


5. Εργαζόμουν και σταμάτησα - προσωρινά - λόγω Κορονοιού. Ευελπιστώ σύντομα να επιστρέψω. Το διάβασμα είναι ίσως η πιο αγαπημένη μου συνήθεια. Το διάστημα της καραντίνας, η στοίβα με τα αδιάβαστα άρχισε να κατεβαίνει... κάπως. Είδα πολλές σειρές και ταινίες στο Netflix. Γενικά πολύ γράψιμο σε blogs και πολύ journaling. Διάβασα πολλά άρθρα από άλλους bloggers και είδα ταξιδιωτικές εκπομπές που ήθελα να δω, αλλά πριν δεν προλάβαινα.


6. Είναι τόσα πολλά...! Θα πω τα δύο πρώτα που σκέφτομαι: η φύση και η ζωγραφική. Μ' αρέσει το περπάτημα στη φύση. Με ηρεμεί, με αποφορτίζει και φυσικά με εμπνέει. Κάπως έτσι λειτουργεί και η ζωγραφική για μένα, είτε σκιτσάροντας είτε χαζεύοντας έργα άλλων καλλιτεχνών.


7. Η θάλασσα... και αρκετά μπορώ να πω. Μου έλειψε πολύ το νησί μου (Χίος) και οι γονείς και τα αδέρφια μου που μένουν στο νησί μου.


8. Αυτές οι μικρές πράξεις ευγένειας εν μέσω Κορονοιού από άγνωστους σε άγνωστους ανθρώπους.


9. Εντός πόλης... κάπου με θάλασσα. Εκτός πόλης... Χίο ελπίζω! Εκτός κι αν προκύψει κάτι άλλο.


10. Πρώτα απ' όλα να έχουμε υπομονή και να μην χάνουμε την ελπίδα μας ότι θα τελειώσει οριστικά κάποια στιγμή όλο αυτό. Θα έλεγα να μην έχουμε άγχος, αλλά ως αγχώδες άτομο, ξέρω ότι ποτέ δεν βοηθάει. Θα συμβούλευα όμως, να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να απασχολούμαστε και να μην αναλύουμε ότι αρνητικό ακούμε τριγύρω. Και να μην ξεχνάμε όσα έχουμε ήδη ή αποκτήσαμε στη πορεία.


Βρες με εδώ:


Προσκαλώ την Ειρήνη από το womansbookstory.blogspot.com

δείτε εδώ τις απαντήσεις της Ειρήνης:  Bloggers Talking Challenge #1 (Part III)


  • Share:

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Τι όμορφη αυτή η στήλη Κατερίνα μου. Χάρηκα που γνώρισα τη Δώρα. Είναι όμορφο να βλέπουμε την παρέα να μεγαλώνει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Μαρίνα μου!

      Μέσα από αυτή την αλυσίδα-σκυτάλη εύχομαι να γνωρίσουμε ακόμα πολλούς!!



      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Κατερίνα μου. Την Δώρα τη γνωρίζω δικτυακά από το υπέροχο ταξιδιωτικό της μπλογκ, το οποίο και παρακολουθώ. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τα υπόλοιπα σπιτικά της. Πολύ όμορφη σκυτάλη αλήθεια και να είσαι καλά. Στέλνω τα φιλιά και τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή