Bloggers Talking Challenge #2 : με την Τίνα Μιχαηλίδου

By Katerina V - Ιουνίου 08, 2020




Η νέα στήλη συνεχίζει ακάθεκτη, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που εκδηλώνετε και την συμμετοχή σας! Για εκείνους που διαβάζουν για πρώτη φορά τι εστί Bloggers Talking Challenge: 

Η ιδέα είναι απλή: Μου στέλνετε τις απαντήσεις σας στο e-mail για να σας παρουσιάσω και προσκαλείτε όποιον blogger επιθυμείτε να λάβει μέρος. Εκείνος με την σειρά του σας δίνει τις απαντήσεις του για να τις αναρτήσετε στο δικό σας blog και προσκαλεί τον επόμενο blogger.. Σαν μία σκυτάλη "συνεντεύξεων".

πληροφορίες: infojustk@gmail.com


δείτε εδώ τις προηγούμενες συνεντεύξεις




Σήμερα μιλάμε με την blogger Τίνα Μιχαηλίδου!



1.Η ιστορία του blog μου ξεκινάει από έναν χωρισμό μου που ήταν η αφορμή για να φτιάξω αυτό το ιστολόγιο & να το μοιραστώ μαζί σας.Στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν & είναι να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν & να μη στεναχωριούνται για τους πρώην τους.

2.Πέντε τυχαία πράγματα χμ δύσκολη ερώτηση :
  • Δε συμπαθώ εύκολα ανθρώπους & το δείχνω πολύ έντονα,δεν μπορώ να είμαι από μπροστά καλή & από πίσω να θάβω.Τις συμπάθειές μου & τις αδυναμίες μου τις δείχνω,το ίδιο & τις αντιπάθειές μου
  • Δεν συγκρατώ τα νεύρα μου, δεν έχω διπλωματικό τρόπο όπως λέει η μαμά μου, αυτό που θέλω θα το πω & ας στεναχωρηθεί ο άλλος τουλάχιστον θα είμαι αληθινή μαζί του. Αν συγκρατηθώ κάποια στιγμή θα ξεσπάσω & καλύτερα να μην είναι κάποιος δίπλα μου
  • Δέθηκα συναισθηματικά στις κλινικές που πέρασα με τους ασθενείς & τους συγγενείς πολύ. Συγκινήθηκα όταν έπαιρναν εξιτήριο, στεναχωριόμουν όταν έβλεπα κάποιους να ξανακάνουν εισαγωγή, έκλαψα πολύ όταν χάναμε ασθενείς, πήγαινα & κλεινόμουν στα αποδυτήρια για να κλάψω με την ησυχία μου, έπαιρνα την κολλητή μου τηλέφωνο όταν δεν είχαμε βάρδια μαζί ή τη μαμά μου για να δω τι κάνει ο μπαμπάς. Έπαιρνα δύναμη από αυτούς & συνέχιζα τη δουλειά μου.
  • Όταν μπήκα χειρουργείο για να παρακολουθήσω πως γίνεται ένα χειρουργείο & καθόμουν στην άκρη για να βλέπω, από τη μία μου άρεσε ήταν ωραία εμπειρία, από την άλλη όμως δεν μπορούσα να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια & να μην βοηθήσω το γιατρό, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω, διότι δεν έχω εκπαιδευτεί στα χειρουργεία συν του ότι εγώ θέλω να έχω επαφή με τους ανθρώπους & να τους κάνω να χαμογελάνε.
  • Έβγαλα πρόσφατα το πρώτο μου βιβλίο & είμαι απίστευτα συγκινημένη & θα χαρώ να το διαβάσετε ( https://24grammata.com/product/328/?fbclid=IwAR0ua4wXo1ggB7dUZs7GF-seAmmIPzq8x5CrCv6kw7RD9gZpxjY3cIHQmaI)
3. Δύναμη πραγματικά δεν ξέρω αν μου δίνει κάποιο τραγούδι,αλλά μου αρέσει το "Όσο έχω εσένα" του Ρόκκου που το τραγουδούσε κάποτε με τον Ρουβά & τώρα το έχει διασκευάσει σε μορφή μπαλάντας (Όσο έχω εσένα)

4. Τα fake news,αλλά & το ότι πίσω από μια οθόνη όλοι μιλάμε, ενώ από κοντά δεν κάνουμε τίποτα!

5. Τα γεγονότα που με διαμόρφωσαν ήταν ο χωρισμός μου & η περιπέτεια υγείας του μπαμπά μου.Και από τα δύο γεγονότα έμαθα πολλά πράγματα,από τον χωρισμό μου ανακάλυψα τον εαυτό μου, έμαθα από τα λάθη μου & έμαθα να κρίνω καλύτερα τους ανθρώπους.Από τις ασθένειες του μπαμπά μου κατάλαβα για ακόμη μια φορά πως η ζωή είναι μικρή για στεναχωριόμαστε για βλακείες καθώς δεύτερη ζωή δεν υπάρχει & πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα.

6. Η πρώτη μου αγαπημένη συνήθεια είναι το φαγητό & τα γλυκά (γνήσια ταυρίνα), το να ακούω Γιάννη Πλούταρχο, να γράφω στο blog μου (https://www.tinamichaelidou.gr/) & φυσικά να περνάω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου & με τους φίλους μου.

7. Χμ δυσκολεύομαι να σου πω έναν καλοκαιρινό προορισμό αγαπώ πολλά μέρη & θα σου πω μερικά : Ναύπλιο, Σαντορίνη & Κύπρος. Φυσικά & άλλα μέρη αγαπώ, αλλά αν κάτσω να στα γράψω δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

8. Οι λόγοι που δεν θα χάσω το χαμόγελό μου στα δύσκολα είναι : 
  • Γιατί τίποτα δεν αξίζει για να στεναχωριέμαι (πέρα από θέματα υγείας)
  • Γιατί πρέπει να είμαι δυνατή για να στηρίξω τη μαμά μου τώρα που περνάμε δύσκολα
  • Γιατί δεν θέλω να χάσω τον εαυτό μου & να με πιάνει η κατάθλιψή μου


Με βρίσκετε εδώ :


Προσκαλώ την...
Blogger : Sugar Mama 
Ρένα Στρατήλα 




  • Share:

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Απολαμβάνω αυτό το όμορφο "γαϊτανάκι" Κατερίνα και έχω την τιμή και την ευκαιρία να γνωρίσω και άλλους bloggers, αξιόλογους ανθρώπους, απλούς καθημερινούς και δημιουργικούς.
    Για παράδειγμα εδώ γνώρισα την αγαπητή Τίνα Μιχαηλίδου και χάρηκα πολύ για αυτό. Να της ευχηθώ κάθε τι καλό στη ζωή της.
    Καλησπέρα Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Τίνα μου!
      Εύχομαι καλή δύναμη και να μη χάσεις την αισιοδοξία σου!

      Διαγραφή
    2. Να σαι καλά αγαπημένη μου !

      Διαγραφή
  3. Χαίρομαι όταν γνωρίζουμε νέα πρόσωπα. Την Τίνα δεν την ήξερα. Χαίρω πολύ για τη γνωριμία και εύχομαι κάθε επιτυχία στις συγγραφικές σου δημιουγίες
    Κατερίνα μου ευχαριστούμε πολύ
    Να είστε καλά και οι δυο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή