Top 5 Series

By Katerina V - Ιουνίου 09, 2019



The story of my life.. Έτοιμοι για το πιο πρόσφατο Top 5 ξένων σειρών (και όχι...όλων των εποχών!) που επέλεξα ειδικά για εσάς; Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για απογείωση...!


No 5
Marseille


Υπόθεση: Η υπόθεση για την σειρά ασχολείται με τον Robert Taro, τον επί 25 χρόνια δήμαρχο της Marseille, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις επόμενες εκλογές τον άνθρωπο που επέλεξε ως κληρονόμο του. Ο φιλόδοξος νεαρός στοχεύει ψηλά και οι δύο θα πρέπει να πολεμήσουν αδίστακτα με εμπόρους ναρκωτικών, πολιτικούς και τις ενώσεις της πόλης, αλλά και όλους του πολιτικούς παίκτες της πόλης. 


 Γιατί να το δω: Έχει ενδιαφέρουσα πλοκή, ρεαλιστικές ερμηνείες, πλάνα από την υπέροχη Μασσαλία... κι έναν Ζεράρ όπως πάντα υποκριτικά ακαταμάχητο!





No 4
Grace & Frankie

 Υπόθεση: Από την δημιουργό των Friends, Marta Kauffman, στo Grace and Frankie πρωταγωνιστούν η Jane Fonda και η Lily Tomlin, σηματοδοτώντας έτσι ένα μικρό reunion καθώς οι δυο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν μαζί στη ταινία του 1980, Nine to Five.Το Grace and Frankie περιστρέφεται γύρω από δύο άσπονδες εχθρούς που έρχονται κοντά και γίνονται φίλες όταν οι άνδρες τους, τους ανακοινώνουν ότι διατηρούν σχέση. Δίπλα στην Jane Fonda και την Lily Tomlin θα δούμε επίσης τον Martin Sheen και τον Sam Waterson.

 Γιατί να το δω: Γιατί και οι δυο τους είναι απίθανες! Η ενέργειά τους μοιάζει να έχει παγιδευτεί από ψυχή εικοσάχρονων σε σώματα ογδοντάχρονων. Οι σύζυγοί τους δε απολαυστικότατοι και δεν πέφτουν καθόλου στα κλισέ.


No 3
This is Us Season 3
 Υπόθεση: Όλοι μας έχουμε μια οικογένεια. Και η κάθε οικογένεια έχει τη δική της ιστορία. Το This Is Us ακολουθεί την οικογένεια Pearson ανά τις δεκαετίες: από τους Jack (Milo Ventimiglia) και Rebecca (Mandy Moore) ως νεαρούς γονείς τη δεκαετία του ’80 μέχρι το σήμερα που τα 37χρονα παιδιά τους Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) και Randall (Sterling K. Brown) αναζητούν τον έρωτα. Αυτή η δραματική κομεντί που βασίζεται στην αληθινή ζωή αποκαλύπτει πως τα πιο ασήμαντα γεγονότα στη ζωή μας επηρεάζουν τον χαρακτήρα μας και πως οι σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους μπορούν να υπερβούν τον χρόνο, την απόσταση, ακόμα και τον θάνατο.

 Γιατί να το δω: Όχι δεν πρόκειται για άλλο ένα οικογενειακό μελόδραμα. Αυτή η σειρά είναι μακράν η αγαπημένή μου γιατί καταπιάνεται με πολλά χωρίς να γίνεται γραφική και σίγουρα χωρίς να σου εκβιάζει συναισθήματα. Οι ηθοποιοί παίζουν ρεαλιστικά και τόσο σκηνοθετικά όσο και η πλοκή παραπέμπουν σε ταινία!
No 2
Tabula Rasa
 Υπόθεση: Μίνι σειρά 9 επεισοδίων από το Βέλγιο. Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της;

 Γιατί να το δω: Να δίνεις πάντα μια ευκαιρία σε ευρωπαϊκές παραγωγές. Άλλη αίσθηση! Είναι μια δυνατή σειρά, με ωραίες ερμηνείες και ανατροπές! Ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα σε κρατήσει μέχρι το τέλος.



No 1
The Sinner Season 1

 Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της.

 Γιατί να το δω: Μια σειρά - έκπληξη! Άκρως ενδιαφέρουσα, σε κρατάει σε αγωνία κυριολεκτικά μέχρι το τέλος. Πλοκή και ερμηνείες πολύ καλές!

****

  • Share:

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. ναι ναι το the sinner ο πρώτος κύκλος ειδικά είναι κάτσε καλά. Το this is us δε μου άρεσε. Τα υπόλοιπα θα τα βάλω στη λίστα μου. Μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tabula rasa και τα μυαλά στο μπλέντερ! :D

    Απ' τα υπόλοιπα, μόνο το sinner ήξερα, που κι αυτό δεν το έχω δει. Τα υπόλοιπα από σένα τα έμαθα, αλλά το κακό με μένα είναι πως θέλω να ξεκινάω σειρές που έχουν ολοκληρωθεί για να μην περιμένω νέα επεισόδια και νέο κύκλο. Έτσι, έχουν μείνει πολλές στην άκρη, για την ώρα. :/

    ΥΓ. Προτείνω Chernobyl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το this is us ειναι ενα απο τα αγαπημένα μου. Το Συστήνω ανεπιφύλακτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω ευχαριστούμε για τις προτάσεις Κατερίνα μου! Τώρα το καλοκαίρι, που τελειώνουν αρκετές σειρές, είναι ωραίο να έχουμε εναλλακτικές. Σε φιλώ γλυκά. Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Μαρίνα μου!!
      Σε θυμάμαι είσαι κι εσύ σειρολάτρης ;)

      Διαγραφή
  5. Παιδιά δεν έχω ιδέα από τις σειρές αυτές. Λόγω έλλειψης σύνδεσης.
    Κατερίνα μου κάνεις καλή δουλειά με την ενημέρωση, πολύ χρήσιμη και για μας.
    Υπάρχει τελικά καλό έως άριστο υλικό στις τηλε-σειρές που αξίζει την προσοχή.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου με εμάς που έμπλεξες, θες δεν θες θα τα μάθεις όλα!!

      Διαγραφή