Take a walk with me: Ναύπλιο

By Katerina V - Σεπτεμβρίου 12, 2021

 

Το Ναύπλιο είναι για εμάς τους "Αθηναίους" ο πιο όμορφος και προσιτός προορισμός για να αλλάξεις παραστάσεις. Δεν βαριέσαι ποτέ μα ποτέ... Και οι παραλίες στον Καραθώνα ή στο Τολό είναι σκέτη απόλαυση.

Το καλοκαίρι φέτος ήταν ένα από τα δυσκολότερα που έχω περάσει, οπότε και αυτές οι ημερήσιες εκδρομές που καταφέραμε ήταν πολύτιμες. 



















Σκεφτόμουν τις προάλλες όταν περίμενα το τρένο και ο ήλιος έπεφτε πάνω μου γενναιόδωρα, ότι δεν εκτιμάμε πια ούτε τα βασικά. Όλα τα θεωρούμε δεδομένα. Το νερό, τον ήλιο, την φύση, να περπατάμε, να κολυμπάμε, να χρησιμοποιούμε τις συγκοινωνίες, να πίνουμε καφέ, να ακολουθούμε την ίδια ρουτίνα κάθε πρωί πηγαίνοντας για δουλειά και τόσα ακόμα... που για άλλους ανθρώπους δεν είναι δεδομένα. 

Αντί να μελαγχολούμε που δεν έχουμε καταφέρει και δεν ζούμε όσα θα θέλαμε ας το πάρουμε αντίστροφα. Και να χαρούμε με όλα τα μικρά και σημαντικά που δεν χρειάζεται να τα χάσουμε για να τα εκτιμήσουμε.

Να έχουμε μια υγιή και δημιουργική εβδομάδα!
Καλή αρχή στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς!





  • Share:

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Όμορφο οδοιπορικό σε μία πόλη, που δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να επισκεφτώ. Οι εικόνες σου πάντως, μου θύμισαν ότι κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Και για μένα αυτό το καλοκαίρι χαρακτηρίστηκε από τις μικρές αποδράσεις, λίγες κι αυτές. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε έναν καλό χειμώνα αναμένοντας το επόμενο καλοκαίρι!
    Την Καλημέρα μου, Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ' Ανάπλι είναι η αγαπημένη μας πόλη μακράν! Για μια σειρά λόγους που τους καταλαβαίνουμε όλοι. Ιστορία, φυσική ομορφιά, παράδοση. Και μια μαγική θάλασσα, κύρια στον Καραθώνα.
    Κατερίνα μου, κάθε χρόνο, διοργανώναμε ως οικογένεια, μια μικρή εκδρομή στο Ναύπλιο κάθε καλοκαίρι. Φέτος δεν πήγαμε! Γιατί, το φετινό καλοκαίρι ήταν το χειρότερο των τελευταίων ετών.
    Υπέροχη η ξενάγηση και το οδοιπορικό σου καλή μου φίλη και σε ευχαριστούμε που μας πήρες συντροφιά σου.
    Καλή βδομάδα να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχω και εγώ γι' αυτό το ανέφερα στη σημερινή μου ανάρτηση.
    Τίποτα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε.
    Πολύτιμη η ανάρτηση σου, για εμένα που όλο το καλοκαίρι έβλεπα διαγνωστικά κέντρα και τώρα νοσοκομεία. Χάθηκα στις φωτογραφίες σου από το υπέροχο Ναύπλιο και ήρθα μια νοητή βόλτα μαζί σου.
    Γνώστη η δύναμη σου να βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής και εύχομαι να μην την χάσεις ποτέ. Να περνάς πάντα όμορφα! Σου αξίζει!
    Φιλί γλυκό Κατερινάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή