Bloggers Talking Challenge #2: Με την Μαρίνα "Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή"

By Katerina V - Ιουνίου 01, 2020



Καλό μήνα φίλοι μου!  Ο μισός χρόνος έφυγε επεισοδιακά.. Και ο Ιούνιος κατέφθασε χειμωνιάτικος, με άγνωστες διαθέσεις. Για τους περισσότερους από εμάς η χρονιά αυτή ξεκίνησε πολύ δύσκολα, είμαστε όμως αγωνιστές και δεν τα παρατάμε.

Το blogging είναι ένα μέσον που ξεκάθαρα με κρατά δημιουργική και το συγκεκριμένο  project μου έχει δώσει μεγάλη χαρά. Μιας και εκτός από όσους προσκάλεσα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από άλλους νέους bloggers που διαβάσαμε και άλλους που θα γνωρίσετε σύντομα. Για να δείτε την πρώτη σκυτάλη συνεντεύξεων μπείτε εδώ: Bloggers Talking Challenge #1   και εδώ: Bloggers Talking Challenge #1 part b

Η ιδέα είναι απλή: Μου στέλνετε τις απαντήσεις σας στο e-mail για να σας παρουσιάσω και προσκαλείτε όποιον blogger επιθυμείτε να λάβει μέρος. Εκείνος με την σειρά του σας δίνει τις απαντήσεις του για να τις αναρτήσετε στο δικό σας blog και προσκαλεί τον επόμενο blogger.. Σαν μία σκυτάλη "συνεντεύξεων".

πληροφορίες: infojustk@gmail.com


Προσκάλεσα την Μαρίνα, για να ανοίξει η σκυτάλη του δεύτερου μέρους, 

από το blog Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή



  1. Η ιστορία του blog μου
    Ξεκίνησα να γράφω μια δεκαετία πριν, στον πρώτο μου διαδικτυακό χώρο. Μετά από μια άνιση μάχη με τις λογοκλοπές και σε συνάρτηση με την προσωπική μου εξέλιξη, δημιούργησα το blog "Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή".  Έναν χώρο που έχω αγαπήσει και μέσα από τον οποίο μοιράζομαι, εμπειρίες, ιδέες και διάθεση, για να ερωτευτεί ο καθένας τη δική του ζωή!
  2. Πέντε τυχαία πράγματα που θα ήθελες να μάθουμε για εσένα
  • Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ, αλλά στα ρούχα λατρεύω (!) το μαύρο!
  • Δεν πίνω καφέ, πίνω τσάι!
  • Έχω μάθει (και συνεχίζω να μαθαίνω)πέντε ξένες γλώσσες και τώρα μαθαίνω την έκτη.
  • Αγαπώ τις σειρές πιο πολύ από τις ταινίες.
  • Τα περισσότερα βιβλία που έχω διαβάσει, είναι γραμμένα στα αγγλικά κι όχι στα ελληνικά.
3. Ένα τραγούδι που σου δίνει δύναμη : Το Carol of the bells Γιατί μου θυμίζει την εποχή των Χριστουγέννων. Μια εποχή γεμάτη μαγεία, χαρά και δώρα!
4. Τι με ενοχλεί στο διαδίκτυο: Σίγουρα η λογοκλοπή. Με ενοχλεί να μην δίνεις credit σε κάποιον και να προσπαθείς να οικειοποιηθείς την προσπάθεια του. Επίσης, με ενοχλεί που κανείς δεν θέλει να ψάξει και τα θέλουν όλα έτοιμα. Τέλος, η αδιακρισία που νομίζω πως το διαδίκτυο έχει απελευθερώσει.
5. Γεγονότα που με διαμόρφωσαν: Είναι πολλά και προσωπικά, τα περισσότερα. Νομίζω όμως, πως όλα μας διαμορφώνουν. Ακόμα κι η πανδημία, μας επηρέασε και ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιούμε τώρα, έχει διαμορφώσει ένα κομμάτι του μελλοντικού μας εαυτού. Αλλά πλέον, νιώθω ευγνώμων για όλα. Και για τα θετικά και για τα αρνητικά. Γιατί το καθένα, βοήθησε ώστε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.
6. Αγαπημένες συνήθειες: Πλέον αγαπημένη μου συνήθεια είναι ο διαλογισμός. Επίσης, αγαπώ τις οργανωτικές μου συνήθειες, γιατί γεμίζουν τη ρουτίνα μου με σταθερότητα.
7. Καλοκαιρινός προορισμός: Ο επόμενος. Όλα εκείνα τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Να είμαστε καλά, να ταξιδεύουμε, ο Κοροναϊός μας το υπενθύμισε αυτό.
8. Λόγοι για να μη χάσω το χαμόγελο μου: Είμαι ζωντανή! Αυτό για εμένα είναι αρκετός λόγος. Γιατί, όσο είμαι ζωντανή έχω την ευκαιρία να κυνηγώ όσα ονειρεύομαι και να πλάθω τη ζωή μου. Αυτό είναι ευλογία. Κι η ευλογία γεννά χαμόγελα.

Προσκαλώ να μου απαντήσει η Anna Flo!


Θα βρείτε την Μαρίνα στα ακόλουθα social media:

(just...push the button!)

  • Share:

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Μου αρέσει αυτό το όμορφο "γαϊτανάκι"! Καλή καρδιά, άνοιγμα σκέψεων, μοίρασμα διαθέσεων. Περαιτέρω γνωριμία!
    Πολύ όμορφη, ανθρώπινη και ζεστή η πρωτοβουλία σου Κατερίνα μου. Στο έχω ξαναπεί.
    Φιλιά και καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως πάντα με τα ξεχωριστά σου σχόλια που μας στηρίζεις όλους!
      Γαϊτανάκι, τι όμορφο..! Καλό μήνα Γιάννη μου και καλοτάξιδο το βιβλίο σου, με την πρώτη ευκαιρία θα το πάρω, ανυπομονώ να το διαβάσω..

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα και στις δυο κυρίες! Την Κατερίνα που γεννά καταπληκτικές ιδέες και μας κρατά σε εγγρήγορση και τη Μαρίνα μας που τη γνωρίσαμε καλύτερα από τις απαντήσεις της (6γλώσσες Μαρίνα μου;;)
    Ευχαριστώ για την πρόσκληση Μαρίνα!!!
    Στέλνω δηλ τις απαντήσεις μου στη Μαρίνα και προσκαλώ εγώ με τη σειρά μου έναν φίλο που οι απαντήσεις του θα μπουν στο δικό μου μπλογκ; Κατάλαβα σωστά;
    Φιλάκια και στις δυο και όταν μου ξεκαθαρίσει η Κατερίνα αν κατάλαβα σωστά θα έχεις τις απαντήσεις μου Μαρίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου καλό μήνα!!

      Ακριβώς, κατάλαβες ολόσωστα! Στέλνεις στην Μαρίνα για να σε παρουσιάσει κι εσύ προσκαλείς όποιον blogger θέλεις και με τη σειρά σου παρουσιάζεις εκείνον..

      Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, προσπαθώ κι εγώ να κρατιέμαι σε δημιουργική εγρήγορση γιατί είναι θεραπευτικό εκτός των άλλων!

      Πολλά φιλιά και περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις απαντήσεις σου!!

      Διαγραφή
  3. Κατερινάκι μου ευχαριστώ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία! Χαίρομαι πολύ για τη δημιουργική σου ιδέα και που θα γνωρίσω την Αννούλα μας, λίγο καλύτερα!
    Συνέχισε να μας ξεσηκώνεις.
    Πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου εγώ σ'ευχαριστώ που έχεις πάντα θετική ενέργεια
      και διάθεση παρά τα όσα εμπόδια στέλνει και σε σενα το σύμπαν!

      Θα συνεχίσω, έχω πεισμώσει ;)

      Καλή δύναμη!!

      Διαγραφή
  4. καλό μήνα

    ωραία ιδέα

    καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική ιδέα Κατερίνα μου, πολύ χαίρομαι που υπάρχει και δεύτερος κύκλος γνωριμίας...
    Οκ Μαρινάκι μου δεν έχω λόγια. Θέα...❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά και σ'ευχαριστώ που έκανες την αρχή!!

      Διαγραφή
  6. ΜΠΡΆΒΟ Κατερίνα για τις ιδέες σου.
    Είναι ωραίο να γνωριστούμε καλύτερα. Τόσα χρόνια κάνουμε παρέα.
    Μαρίνα μου, χαίρομαι που πήρες μέρος στο γαϊτανάκι που λέει κι ο Γιάννης και μάθαμε περισσότερα πράγματα για σένα.
    Καλό καλοκαίρι και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ρένα μου!
      Γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος και θα γνωρίσουμε προσχώς αρκετούς νέους bloggers που δεν ήταν στην παρέα μας τόσα χρόνια! Και φυσικά η Μαρίνα μας έβαλε την δική της μοναδική πινελιά σε αυτή τη στήλη!

      Διαγραφή
  7. Συνοπτική η Μαρίνα μας και οργανωμένη και στη συνέντευξή της! Βέβαια τα έχουμε καταλάβει όλα μη νομίζεις ειδικά για το ροζ για τα Χριστούγεννα! Χαίρω πολύ λοιπόν ξανά Μαρινάκι μου πού με αρέσεις! Φιλιά σε σένα και στην Κατερίνα μας που πάντα είναι δημιουργική παρότι πνιγμένη στις ασχολίες και τις φροντίδες των άλλων! Μπράβο κορίτσια μου γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που κατάλαβες για τα Χριστούγεννα;; άντε καλέ, φήμες φήμες!! :-)

      Μαίρη μου να είσαι καλά.. κι εγώ απορώ που την βρίσκω την ενέργεια να διοργανώνω κατά καιρούς! Δεν καταφέρνω να επικοινωνήσω όμως με όλους σας κι αυτό με στεναχωρεί.

      Καλό σαββατοκύριακο πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή